[ Crossfit ]

A CrossFit minden edzésében változatos és egyénre szabható programot és gyakorlatokat tartalmaz. Ideális kezdők számára egyaránt, a nehézség és az intenzitás variálásával. Erősödni, fogyni szeretnél vagy éppen állóképességedet növelnéd? A CrossFit neked való!

A CrossFit olyan sport, mely széleskörűen fejleszti a fittségünket és segít a mindennapok kihívásainak hatékony leküzdésben. Megtanít bánni a testünkkel és külső ellenállásokkal egyaránt. A CrossFit-ben több sportág elemeit ötvözzük. Funkcionális mozgásokat végzünk magas intenzitással, melyek állandóan változó edzés ingereket biztosítanak számunkra. A CrossFit megtestesíti mindazt ami manapság olyannyira hiányzik a legtöbbek életéből. Erőssé és kitartóvá tesz fizikálisan, mentálisan, egészséges életmódot nyújt és közösségi élményekben gazdag.

A CrossFit edzésekben mindenki megtalálhatja a számítását. Erő, állóképesség fejlesztés és törzs erősítés minden edzésünk alapja. Emellett csoportos CrossFit edzéseinken a mozdulatok helyes elsajátítására is nagy hangsúlyt fektetünk.

A CrossFit edzések atmoszférája a résztvevőket motiválja a határaik megismerésére és olykor azok átlépésére is. A közösség ereje átlendít a holtpontokon, egy egy nehéz feladat után dicsőségben pacsizunk egymással, nevetünk, mellyel a napunk fénypontjává válik a CrossFit Trafoban töltött idő!

Kövessen minket

Kövessen minket a szociális médiában!

Hírek, képek, videók, legfrissebb tartalmak azonnal!

Copyright. TRAFO SE. 2018.

Kövessen minket

Kövessen minket a szociális médiában!

Hírek, képek, videók, legfrissebb tartalmak azonnal!

Copyright. TRAFO SE. 2018.