Zsófi Open sztorija

2018. feb. 22.

Írta: Matis Zsófia

Az én Open sztorim

Idén újra neveztem az Openre, hogy ismét részese lehessek az ünneplésnek! Hogy mit is ünneplek én ilyenkor???

Hát például ünneplem magam. Mert soha semmit nem csináltan ilyen kitartóan az életemben mint a CrossFit-et, amelyben élethelyzettől, kortól, edzettségtől függetlenül mindig megtalálom a motivációt, és ami mindíg tárt karokkal vár akárhányszor egy életesemény (válás, szülés, költözés, sérülés, műtét, betegség, bármi!!!) következtében megváltozik a mindennapokhoz vagy akár a mozgás céljához való hozzáállásom, elvárásom!

Ünneplem a barátaimat, akikkel együtt, egymásért szurkolva vállvetve halunk meg és pacsizunk nap mint nap.
Ünneplem a sikereinket, az apró lépéseket amelyektől napról-napra jobbá és többé válunk, és a kudarcainkat, amelyek megtanítanak felállni és még keményebben kűzdeni!

Ünneplem a régmúlt dicsőségét, hogy ott lehettem a kezdetektől, hogy elsők közt csináltam meg a magyar csajok között a Muscle Up-ot, hogy Rétházi Csilla első hand stand push up-ja kicsit az enyém is, hogy versenyezhettem és szurkolhattam az első versenyén az akkor még nagyon-nagyon kislány Horváth Laurának, akiről már akkor is sugárzott a ZSENI!!!

Igazság szerint véget nem érő litániát írhatnék arról, hogy mi mindennel gazdagodtam az elmúl 7 évben…

Mert mit is kap az ember a CrossFit-től???

Én a fenti élményeken túl elsősorban napról-napra, hétről-hétre, hónapról-hónapra, évről-évre egy bizonyítványt kapok magamról, amely többet ér minden pozitív gondolkodásra ösztönző, önfejlesztő kurzusnàl. Egy bizonyítványt arról, hogy képes vagyok! Képes vagyok hinni, küzdeni, ledönteni a korlátaimat, és fel merem venni a versenyt a legádázabb ellenfelemmel: saját magammal!!! És kaptam életre szóló barátságokat, szerelmet, egy új életet egy olyan támogató közösségben, amelyben igazán értékesnek érzi magát az ember!

Szóval annyi mindent kaptam és kapok mindmáig ettől a sporttól és a közösségtől, hogy az a minimum, hogy évente ebben az időszakban méltó képpen ünneplem meg, azzal, hogy részesévé válok az Opennek.

Biztos a korom, a 2 gyerek, az anyaság meg a hormonok teszik, de totál elérzékenyülök akányhányszor belegondolom magam ebbe az Egész Világot átölelő eseménybe! Avatar feelingem van tőle, és borzongok, mert az egész fényévekkel mutat túl azon, hogy indulunk egy versenyen!!! Együtt több százezer ember, a “nagyok”, a profik, az amatőrök, a sérüléssel élők, a fiatalok, az idősek, a barátok, a családtagok… mind azt ünnepeljük, hogy képesek vagyunk!!!

Szóval ne hezitálj! Még mindig van pár napod, hogy regisztrálj, hogy ott legyél velünk, és ÜNNEPELJ!!!

Kövessen minket

Kövessen minket a szociális médiában!

Hírek, képek, videók, legfrissebb tartalmak azonnal!

Copyright. TRAFO SE. 2018.

Kövessen minket

Kövessen minket a szociális médiában!

Hírek, képek, videók, legfrissebb tartalmak azonnal!

Copyright. TRAFO SE. 2018.