[ Funkcionális köredzés ]

Mi a funkcionális köredzés lényege, mikor gyere erre az órára? Ha az erő, állóképesség gyorsaság aranyháromszögben gondolkodsz, akkor a legjobb helyen jársz. Itt nem gyúrunk, hanem a hatalmas lomha izmok helyett a szálkás izomerőt építünk. Olyan feladatsorokat állítottunk össze, melyekkel a hétköznapokban leszel sikeres, az edzés pedig nem mellesleg kitűnő alakot biztosít. Így nem lesz gond, ha a munkahelyeden a lift elromlik, vagy ha a párod magassarkúja kitörik, és őt ölbe kell kapnod.

Az edzésforma lényege, hogy a programot különböző jellegű (erő-, és állóképesség fejlesztő) gyakorlatokból állítjuk össze, amelyeket meghatározott sorrendben, intenzitással, ismétlésszámmal, programozott ideig hajtanak végre a résztvevők.

Középpontban a harmónia.

Az edzésmódszer alapja, hogy több rendszer elemeit ötvözi és integrálja magában, ezáltal egy olyan funkcionális rendszert hoz létre, mely a leginkább alkalmas a testforma és a kondicionális képességek harmonikus fejlesztésére.

Előtérben a közösség. Mi a CrossFit Trafó-nál nagy hangsúlyt fektetünk a közösségi edzésmódszerre. A funkcionális edzésnél kiváltképp fontos a jó, és motiváló közösség. Az edzés kezdete után 5-10 perccel már kizárod az összes stressz faktort, és az edzésedre és magadra koncentrálsz. Az edzés végeztével pedig azon veszed észre magad, hogy a következő óráról beszélgetsz a többiekkel, és az edződdel.

Szeretnénk ha az edzések mihamarabb neked is az életed részévé válnának.

Várunk szeretettel

A Crossfit Trafóban a következő edzőknél jelentkezhetsz Funkcionális köredzésre:

Pásztor Zsanett

Lovász Bálint

Vitéz Márton

Kövessen minket

Kövessen minket a szociális médiában!

Hírek, képek, videók, legfrissebb tartalmak azonnal!

Copyright. TRAFO SE. 2018.

Kövessen minket

Kövessen minket a szociális médiában!

Hírek, képek, videók, legfrissebb tartalmak azonnal!

Copyright. TRAFO SE. 2018.