Lovász Bálint

Edző

Számomra a mozgás, testedzés az élet meghatározó része gyerekkorom óta. Eddigi életem során próbáltam megismerkedni minél több sportággal, így a triatlon, kézilabda, thai-box után jelenleg a súlyzós és funkcionális edzésekben találtam meg azt az összetett mozgásformát, amelyben -a progressziója, sokszínűség és fenntarthatósága miatt- a legnagyobb kihívást és motivációt látom a jövőmet illetően.

Úgy gondolom, hogy az egészséges életmódnak a rendszeres mozgás csak egy része, a nap 24 órájában bizonyos szinten figyelnünk kell a testünkre, így a megfelelő táplálkozásra és az elegendő regenerációra is.

Mivel egész nap nem járhatok a nyomodban, ezért azt tudom mondani, hogy ha az én óráimon veszel részt az optimális testedzés részét kipipálhatod és ha kérdésed van, a többi tényezővel kapcsolatban is ellátlak tanácsokkal.

Remélem a közeljövőben téged is a órák résztvevői között tudhatlak és megkezdhetjük együtt a felkészülést egy vitális életforma felé, melyben mindig a vendég vagyis Te vagy az első.

“A CrossFit egy olyan összetett edzésforma, melyben súlyemelő és egyéb komplex feladatsorokon keresztül fejlesztjük az erőt és az állóképességet.

Számomra a CrossFit azt jelenti, hogy meghatározott edzéskeretek között mérhetem össze a tudásomat másokkal és önmagamat legyőzve, saját korlátaimat tolhatom a teljesítőképességem határáig.”