Pásztor Zsanett

Edző

Amióta az eszemet tudom, a sport nagyon fontos volt számomra. Rengeteg mozgásformát volt szerencsém kipróbálni, évekig versenyszerűen kosárlabdáztam és röplabdáztam. Már régóta
tudom, hogy az életemet a sportnak és az oktatásnak szeretném szentelni. A középiskola elvégzése után edzőnek kezdtem tanulni, jelenleg pedig a Testnevelési Egyetem rekreáció szakos hallgatója vagyok. 5 éve ismerkedtem meg a különböző funkcionális irányzatokkal, amelyek a legközelebb állnak hozzám. Ez az a terület, amiben igazán ki tudok bontakozni sportolóként és edzőként egyaránt. Én magam a crossfit szerelmese vagyok, a mindennapi életem részét képezi az edzés, a torna és súlyemelés gyakorlása. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy a szenvedélyem egyben a hivatásom is.

A sportban megszerzett tapasztalataimmal teszem még változatosabbá, érdekesebbé az óráimat. Az intenzív edzés mellett rendkívül fontosnak tartom a prevenciót, így nagy figyelmet fordítok a helyes kivitelezésre, folyamatos hibajavításra. Személyi edzéseimen ezeket az elveket még jobban meg tudom valósítani, hiszen a figyelmemet csak egy emberre tudom fordítani.

Az óráimon a résztvevőknek nem csak a testi- , hanem a lelki fejlődéséhez is szeretnék hozzájárulni, amihez elengedhetetlennek tartom a személyes kapcsolatok kialakítását. A testedzés mellett nagyon fontos célom, hogy egy személyre szabott edzésprogramon keresztül, a vendégeim megtapasztalják a mozgás által átélhető örömet és felszabadultságot. 

3 éve tartok csoportos órákat, személyi edzéssel pedig 2 éve kezdtem el foglalkozni. Igyekszem folyamatosan tovább képezni magam, hogy a lehető legjobb edzéseket tudjam nyújtani a résztvevőknek. A szakmai felkészültségen kívül, az órák jó hangulatáról is próbálok gondoskodni vidám és pozitív személyiségemmel.