Vitéz Márton

Edző

Vitéz Márton vagyok a Testnevelési Egyetemre járok testnevelő tanári szakra végzős hallgatóként. Azért is választottam a testnevelő tanári, illetve edzői pályát, mert már gyerekkorom óta a sport tölti ki életem nagy részét.

15 éve kézilabdázom versenyszerűen, amit a mai napig űzök. A tanári pálya mellett mindig is szerettem volna edzősködéssel foglalkozni, ezért is kezdtem el az egyetem mellett edzéseket tartani. Korábban Fóton a Future Tennis Team-nél foglalkoztam teniszezőkkel erőnléti edzőként, illetve csoportos funkcionális és trx edzéseket tartottam. Nagyon örülök, hogy a Crossfit Trafoba  kerültem, mivel úgy gondolom, ez egy tökéletes hely a szakmai fejlődésre. Szeretném, hogy a vendégek a csoportos és a személyi edzéseimen megtalálják a számításaikat és hozzásegítsem céljaik eléréséhez. Ezért is igyekszem minél több hasznos képzésen részt venni, hogy szakmailag minél jobb edzővé váljak.

Az egyetem mellett a Fitness Akadémián szereztem Fitness Instruktori képesítést. A Thor Gym Funkcionális edzői képzésén részt vettem, illetve az R-Med-nél szereztem TRX edzői oklevelet. A közeljövőben tovább szeretném képezni magam, mivel úgy gondolom az edzői szakmában fontos a folyamatos önfejlesztés.